Ååh juuulskinkan har rymt!

Jag undrar om pappa går och sjunger den för sig själv där hemma. Haha han är så söt.. Han sjunger den varenda år men det enda han kan av sången är "ååh julskinkan har rymt, och släkten kommer om en timmaaaa".

 

Jag har precis dragit i mig en skinksmörgås med senap på "noppermacka". Såna gula hårda smörgåsar med frön på, såklart! Det godaste på julen, helt klart. :)


Saknar

Mitt hååååååååår........... Hur dum får man bli...? Ginger. :(((


Julbak

Jahappp, då var årets julbak igång. Smart att börja klockan tio på kvällen...  Äähhh! Har inte haft tid innan. Har storstädat hela huset. I varenda liten vrå! Undra hur många flugor jag har sugit upp.

Just nu står chokladfudgen på spisen och kokar i alla fall. Ska göra snöbollar sen och knäck givetvis. I väntan på att smeten ska koka klart sitter jag framför brasan och värmer mig. För inte är det varmt här ute i skogen på vintern! Speciellt inte när man väljer att stänga av alla element.. Hehehhe, smarst! Men det funkar, även fast man fryser arslet av sig på mornarna.


Nu var det ett tag sedan...

Jaaaahaaa, tjabba tjebba bloggen! Det var ju gaaanska längesedan jag skrev några rader här. Ibland så kommer suget tillbaka och jag bara får lust att skriva lite igen. Idag är en sådan dag. Jag har liksom inget vettigare för mig. Sitter här själv ute på Holmen framför brasan och myser. Har precis smällt i mig lussebullar och glögg. Jag menar... julveckan har ju börjat! Dags för att äta!

Frågan är, vad gör jag nu för tiden?
Mjaa, jag jobbar på Pizza hutten som vanligt. Vissa dagar mer än andra. Som förra veckan, då trodde jag att jag skulle jobba ihjäl mig. Men jag överlevde! 10 dagar i sträck blev det. En härlig och skön sovmorgon fick jag imorse, mihi. Vaknade till ett vinterlandskap utanför fönstret också. Kunde inte kommit mer lägligt.


Mitt fina hem.. <3


Mitt fina jobb... </3

RSS 2.0