En bulle i ugnen

Neeej, faktiskt ingen riktig bulle i ugnen. Det kommer tyvärr inte hända. ;) Jag har gjort vanilj/kanelbullar tills min lille gubbis kommer hem. Det luktar gooooott här hemma! Nystädat är det också. Tråkig hemmafru jag! Har till och med städat ur Goffan som vi ska sälja i helgen. Fast jag hann inte klart allt innan dammsugaren la av...

Tror jag ska åka in till mami&papi nu och snylta lite mellis innan jag ska rida.. Mihi.


Jag lever i ett paradis... no doubts




Häst

Jag är en hästnööööörd av rang! Jag bara LÄNGTAR tills nästa sommar... Bygga ett stall här hemma på gården. Förstå, sitta och titta genom fönstret vid frukost och se mina egna hästar gå och beta!

Var i Hästnäs och red med Birgitta idag! Var så längesedan jag såg henne, så ett kärt återseende idag också. :) Roligt att jag red på gården bredvid när jag var mindre... Väckte en del minnen om man säger! Men mysigt var det och mycket hade vi och prata om jag och Birgitta. Hoppas det blir av fler gånger!


Vackra Marieposa, Birgitta och Delia.

Pizza Hut, Västerås

Men vet ni vad jag gjorde igår kväll?! Jobbade på Pizza Hut i Vässan! Åååhhh, men du. Gissa om det var ett kärt återseende? Förhoppningsvis kommer jag göra det fler gånger än igår.


Såg jag nyss norrsken eller?!

Kan man se norrsken när som helst?!
När jag parkerade bilen utanför huset såg jag ett sken på hela himlen! Det var inga färger utan bara ett vitt stort sken.. Svårt att förklara, men coolt!! Aldrig sett något sådant förut.


Lyckligaste dagen i mitt liv!

Alltså ni förstår inte vad som har hänt!! Jag sitter och skakar! Vet inte vart jag ska ta vägen, är den lyckligaste människan på denna jord, efter Mattias då kanske! Vi har fått det besked vi så länge väntat på. VÄRLDENS BÄSTA BESKED!! Jag är så glad att jag snart kommer få träffa Mattias lilla trollunge Saga, åååååhhh!


Städdag a la carte

Det enda negativa med att bo i hus är att det helt plötsligt blir ett x antal kvadrat mer att städa. Men whataheck, det är helt klart värt det! Ibland är det faktiskt mysigt att springa runt med moppen och lyssna på musik på högsta musik. DET är bra, högsta musik. Det finns inte en enda som stör sig, eller som kan störa sig! Förutom ärtfåren.

Nu luktar det freeeeesht här hemma i alla fall.

Min lilla semel

Är hemma hos mami&papi ikväll. För er som inte vet så bor jag ju numer med min sambo, ah, sambo(!) i ett hus på landet. Tror ni att jag lever i en dröm eller...? Svar JA!

Har varit ute och gått med min Semla ikväll. Förstår inte att vi alltid har så mycket att prata om... Vi diskuterade vad fan det ska bli av oss två. Vi vet ju inte vad vi vill bli när vi blir stora! Ååhhh, att det ska vara så svårt. För så här kan jag ju inte gå hela livet, eller hur? Vad göra?!


Så här snygg är hon nu för tiden, min pingla. ;)


Någon som lagar iPhone 4 billigt?

För min ser ut så här just nu.... Och har gjort det ett tag! Glassplitter i fingrarna, hej!


Det suger i tarmen

Skamligt att säga att jag fortfarande ligger i sängen vid den här tiden idag med.. Men vädret, hallå? Det regnar utanför mitt fönster. Det låter inte så lockande. Är mest sugen på att gå upp för frukostens skull. Pannkaksfrukost, hur gott vore inte den?! Pannkakor med sirap och några glas mjölk. MMMMMM...


John Blund sitter på mitt ögonlock

Och dinglar med benen tror jag.. Mina lock känns i alla fall väldigt tunga. Kaaanske kan vara för att klockan är halv ett, eller för att jag har slit hårt, eeeehhm... på jobbet idag. Var skönt och komma iväg och jobba lite. Har så tråkigt i veckorna, för ja tyvärr så jobbar jag alltid helg.. Ni kan ju tänka er hur kul det är. Min karl jobbar ute i veckorna måndag-torsdag medan jag oftast jobbar fredag, lördag och söndag. Ojsan hoppsan, krocken... :´(

Jag saknar honom i alla fall, mitt hjärta! (eller göbben min ;))


Renault, en bil för två

Ojdå, jag ligger visst fortfarande i sängen och drar mig.. Kommer bli kokko i hjärnhålet om jag fortsätter ligga kvar här. Isidor kommer snart hit till skogen och drar upp mig. Vi ska ta en promenix och sen åka in till stan och käka min favvo, thaaaai!! OCH så ska jag äntligen få hämta ut min skrotRenault som har stått på verkstaden ett tag.. Renault, en bil för två. En sitter i och en skjutsar på. Bra citat det där!


Hej hej hallå!

Jag kan inte hålla mig ifrån detta med bloggande... Det har kliat i fingrarna ett bra tag nu. För att slippa mitt förflutna så är det lika bra att starta om allting på nytt. Jag kan börja med att tala om för alla att jag är INTE samma person som för fem år sedan!

Konstig webbadress kanske? Njae. Det finns ju faktiskt en anledning! Mina kära brukar kalla mig för Loka Superstar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0