Holmen

In my heart.. Underbara vackra hem.


Helg vare här

Inte direkt.. Jobbar som en jude hela helgen. 11.30-22.30. Här har mycket till liv. ;) Tur att jag har bra arbetskamrater! Dessutom premiärar jag ju faktiskt i los kitchen.


Tänk om...

... Man vore så här brun fortfarande!! :( Alltså buuuuu!! Jag börjar böla.


Big brother

Antar att halva Sverige kollar på BB. I år är det fler nötter än någonsin. Sipan måste vara den mest dryga människan jag någonsin sett. Hanna J den mest tråkiga. Marcel den elakaste och Kija den mest lättfotade jag sett. Den enda någorlunda rolig och vettig verkar vara Jimmy. Yääs så är det. Nu ska jag kolla vidare!


Katten Måns

Vi har blivit med katt här ute på Holmen, Måns heter han! Fast mer passande med fjöns. Han är en liten tönt! Vi har inte köpt honom utan fått han utav Tildes mamma Erika. Som tur är verkar han trivas och han börjar faktiskt gilla att vara ute. Igår var det ett stort hallelujah moment då han gick ut av sig själv!! Wihoooooooo.


Bilden har bästa Tilde tagit. :)

Auktion

Igår var jag och mamma på måndagsauktion som vanligt. (ajaaaa tantvarning). Men det finns sjuuukt snygga grejer till ett hus som vårt. Detta köpte jag igår!


Blir tokig

Alltså... Jag bara undrar. Vad ska vi människor äta när forskarna är klara med alla sina forskningar?! AAAAALLTING vi äter är tydligen farligt. Och nu... KÖTT?! Hmmmh... Aya, undra hur människan överlevde stenåldern när vi levde på jakt... Haha.


Jotex tävling!!

Snäääälla!! Rösta på mitt bidrag i tävlingen på Jotex hemsida! HÄÄÄÄÄR kan ni göra det, och så här ser rummet ut.


Ibland är livet underbart!

Våren är hääääääär!!


RSS 2.0