Trött.........

Ge mig ett heltidsjobb TAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blir så glad!

Ligger i sängen och läser på om Koh Lanta som jag och hjärtat ska åka till i januari. Tror ni att jag längtar eller?! Ooooooooooooooooooom jag gör!! Ska bli helt underbart. Inte blir det mindre underbart av att läsa alla recensioner på hotellsajter som ger betygen 9,6 av 10. Bo i en bungalow på stranden och somna till vågorna från havet. Jag kan inte sova av minsta lilla "ljud". Men vatten.. jag vet inte. Magiskt.


Höstigt med får






Haha världens sötaste (fulaste) Ella!

Hjärtattack nummer 2

Tidigare idag när jag skulle köra hem från Stockholm så hände det som inte fick hända. Jag körde fel... IGEN!! Den här gången satt jag och stortjurade när jag insåg att jag precis körde rätt in i centrala Stockholm. Bilar före, efter, på båda sidor, täääätt slickade mot mig. Hade NOLL koll på vart jag skulle. Ringde desperat efter Mattias och var en aaaaning upprörd... Stackars Mattias.

Efter en timmas snurrande inne i Stockholm city kom jag äntligen ut på E20 SÖDRA. Nu sitter jag här hemma och luktar häst. Men lika glad är jag för det! En sak har jag kommit till insikt med efter den här trippen. Jag ska aldrig, och då menar jag ALDRIG köra bil till Stockholm igen!


Äntligen framme!

JAAAAAAA!! Äntligen framme säger jag bara. Jag körde bil hit till Tyresö med hjälp av GPS på min iPhone. Hur tror ni att det slutade...? Jag hamnade såklart ute på Essingen och var där och snurrade. Jag kan inte hantera stess i trafiken! Blir helt galen. Skulle kunna släppa ratten och börja böla.

Väntar på att Sandra ska göra sig i ordning så att vi kan åka in  till stan och kolla runt. Myyyyyyyyyyyyyyyys!!


Hufvudstad

Imorgon ska jag ta min bil för två och åka till Estöckholmo. Jag ska hälsa på min Sandii!! Wiiiiiiiieeeeee. För det första, KUL att träffa Sandra Dee. För det andra, KUL att åka till Stockholm! Det var ett tag sen vi sågs sist. Vi har planerat att äta, fika, ta en kaffe, ta en kaka, dricka choklad, äta lite till osv. Kaaaanske att man skulle kolla något i affärer också. Tildus och Mattias fyller år snart, vad vill ni ha?! Och så är det ju faktiskt halloween snart. Vad ska man vara? Jag vill vara något fult!


Grossé

Folk kallar mig tant för att jag går på auktion... Vadå tant!! Okej.. Lite tantigt, men vem bryr sig? Ni som inte är där missar en hel del. ;-) Bland annat detta snygga halsband ifrån Cristian Dior by Henkel and Grossé.


Gissa vad jag gav för det?
50 KRONOR!!!!! Muhaha!

Lite inspiration till Mattias

Klicka HÄR!
......... ;-)

Black&Red



Babybooooooom!

Var och varannan statusuppdatering på Facebook är ett kort på ett ultraljud. Whateeeheck? Känns lite konstigt att alla i ens egen ålder börjar skaffa bebbar. Och dessutom alla samtidigt...?


Scaaaaaaary!!



Kolla på de tre prickarna under ögonen i minst 10sekunder.
Blinka till och kolla upp i taket!
SCAAAAARY VA!?!?

Ska det vara så jävla svårt för karlar...?


;-)

We will fight till forever

Idag är en viktig dag.. Hoppas, hoppas, hoppas att allting går bra!


Det är inte så konstigt att det blir världens finaste tjejer av världens finaste pappa..

Var är ungarna, ungarna?

Jag kan inte sluta sjunga "Var är ungarna, ungarna, ungarna" till Alexandra Stans låt Mr.Saxobeat. Haha... Ni vet när killen sjunger "Ååhå åh yeeah mm yeah". Detta är såklart Chatrines påhitt. Men visst har hon rätt i att det låter som han sjunger om ungarna?! Och det värsta är att jag hör den överallt! Så jag sjunger om dom jävla ungarna hela dagarna.


Auktion

Kan vara rätt bra att gå på ibland.. Speciellt auktioner som inte är så uppmärksammade. I Stockholm är det nog rätt kört att fynda.. Men här omkring i byarna, här finns det mycket att fynda! ;-) Bland annat detta;


Snygga va?! 70;- betalade jag för 12 kaffekoppar med fat!

Åååhhhh... men du


Kan inte fatta.. Snart kommer jag få det jag drömt om i hela mitt liv!
Goooooooosh!

Men HAHA, har jag dålig humor eller?


Hej träningsvärk!

På en skala 1-10... Hur bra i form är man om man får dreeeeeetmycket träningsvärk av att bygga en fårhage? Haha. I och för sig så är det faktiskt jobbigt... Säger vi... Jooo det är det! Måste hugga ner träd (med yxa!!), såga till dom, banka ner dom i backen i 30 år osv. Det vill säga, JOBBIGT! Det tog mig 3h och jag är fortfarande inte klar.

Intressant!



Världens sötaste Bert!

Hahaha okej, lite roligt


Pizza Hut Örebro goes kändis!

Haha ååh, gud vad härlig hon är, min söta ängel Chatte!

Dååååååålig smak av Andreas och Kenza att inte skicka henne vidare...


RSS 2.0